LØBSARRANGØR

LARS SVANEBERG

Kort om mig

Jeg løber marathon og ultraløb fordi det fascinerer mig at prøve fysiske og mentale grænser af. Men jeg løber lige så meget pga. det sociale samvær og oplevelserne i naturen.

Løbshistorik

Har løbet marathonløb og ultraløb siden 2009.

Medlem af Klub 100 Marathon Danmark.

Løb marathon #100 den 11. maj 2019 og #200 den 23. december 2023.

 

Personlige rekorder

Distance Tid
Marathon 2:58:41
Halvmarathon 1:26:57
10 km 39:05

 

Løbe C.V.

Mit løbe C.V. sammenfatter de marathon og ultraløb, som jeg har løbet indtil nu.

Historien

Løbshistorie siden 2011

Hvordan det startede

Jeg debuterede som løbsarrangører i 2011 ved at opfinde og lancere Strynø Løbe Event, som jeg stod i spidsen for i 2011-2013 indtil jeg flyttede fra Strynø. Ideen bagved var, at etablere en event, der kunne skaffe Strynø opmærksomhed udefra. Missionen lykkedes idét, de 350 startnumre til 2013-udgaven blev udsolgt på blot 19 dage.

Rantzausminde Cannonball

Efter at have boet i Svendborg nogle år, var det i 2016 igen tid til igen at give den som løbsarrangør. Der var dog en væsentlig ændret forudsætning i forhold til Strynø Løbe Event. Denne gang ville jeg gå mere efter den hyggelige stemning på bekostning af det store deltagerantal. Rantzausminde Cannonball blev holdt første gang d. 14. august 2016.

]

Rantzausminde Cannonball lukker

Rantzausminde Cannonball d. 21. maj 2019 blev det sidste. Beslutningen blev truffet ud fra en nøgtern konstatering af at antallet af tilmeldinger ikke stod mål med mængden af det arbejde, der blev lagt i at afvikle hvert løb.

Øhavssti Etape Marathon

Øhavssti Etape Marathon ser dagens lys for første gang i oktober 2018. Her kan der løbes efter GPX-fil på den smukke Sydfynske Øhavssti, men man kan også løbe efter de officielle Øhavssti pæle. Etaperne forkæler løberne med massevis af km på trailstier (og færre på asfalt), smukke naturoplevelser, ro og socialt samvær, da vi typisk løber i et par fartgrupper, der dannes spontant før start.

Pop Up løb & Øhavssti Etape Marathon

Fra 2023 ændres konceptet således, at der bliver udbudt Pop Up løb i ulige år mens Øhavssti Etape Marathon fremover holdes i lige år. Løbsretning og etaperækkefølge modsatrettes fra lige år til næste lige år hvor etaperne igen udbydes.