Næste løb

 

15. august 2020 – kl. 10:00

Rantzausminde Cannonball #7

AFLYST pga. Corona

Næste løb

 

15. august 2020 – kl. 10:00

Rantzausminde Cannonball #7

AFLYST pga. Corona

lidt historie

Rantzausminde Cannonball Milestones

Vi flytter til Rantzausminde - maj 2014

Tilbagevendt fra Strynø og med Strynø Løbe Event bag sig, begynder løbsarrangør “abstinenserne” at vi sig…

Rantzausminde Cannonball #1 - Aug 2016

Tuxen tager undtagelsesvis “a walk on the wild side” og lancerer debuten på Rantzausminde uden forudgående at have indhentet tilladelse hos Hvidkilde Gods. På medalje siden er der til gengæld ikke taget de store chancer (den var MEGET lille).

Rantzausminde Cannonball #2 - maj 2017

Med en veloverstået debut, var gå-på-modet højt og ambitionerne det samme. Spenderbuksen blev derfor taget i brug og metalmedaljer blev skiftet ud med træ medaljer.

Det blev også løbet, hvor Claus Sørensen var så generøs at løbe sit marathon #100 – tak for det Claus (se video nedenfor).

Rantzausminde Cannonball #3 - aug 2017

Denne gang fik det næsten lidt storby løb touch da Kenneth Rungsted Nielsen, denne gang agerede pressefotograf med alt i udstyr. Tak for det, du er naturligvis velkommen igen når og hvis det passer dig.

Rantzausminde Cannonball #4 - maj 2018

Et Rantzausminde Cannonball præget af en meget høj temperatur, hvor der var flere end sædvanligt ude og bade i Svendborgsund.

Rantzausminde Cannonball #5 - aug 2018

Første gang i Rantzausminde Cannonball’s historie, at temperaturen var tæt på de 20 grader og hvor der rent faktisk faldt en smule regn i arrangementets døende timer. Det blev samtidig løbet, hvor Christina Rasmussen debuterede på halvmarathon distancen. Spændende at se om hun også lægger debuten på marathon hos os.

Rantzausminde Cannonball #6 - maj 2019

11. maj var dagen, hvor jeg efter 10 års venten, endelig kunne løbe mit marathon # 100. Dagen var en helt igennem fantastisk dag, med sol, varme, 103 søde løbere og en pragtfuld stemning med efterfølgende tale fra Klub 100 Marathon formand Per Hviid, overrækkelse af medalje, diplom og sidst men ikke mindst den SMUKKE vandrepokal. 3 gamle gymnasiekammerater sørgede for at der var grillede pølser og ristede brød til alle.

Tak til alle der deltog ved løbet og/eller gav mig en masse dejlige gaver – og tak fordi I gjorde d. 11. maj 2019 til en dag jeg aldrig vil glemme.

 

Rantzausminde Cannonball #7 - 2020 - Aflyst

Rantzausminde Cannonball #7 d. 15. august er desværre aflyst pga. Corona-situationen.